Wat is de PKK? Achtergrondinformatie over de Koerdische Arbeiderspartij

Ook interessant..

3 reacties

  1. Noah schreef:

    Zou ik misschien mogen weten welke bronnen zijn gebruikt bij het schrijven van dit artikel? Ik houd namelijk mijn profielwerkstuk over de PKK, en ik zou graag willen weten waar deze info vandaan is gehaald voordat ik het verwerk in mijn werkstuk. Alvast bedankt!

  2. Jasper schreef:

    Beste Noah, voor dit artikel hebben we diverse online en offline bronnen gebruikt. Wij baseren onze artikelen altijd op meerdere bronnen. Maar wanneer bronnen niet genoemd staan voegen wij deze achteraf niet meer toe. Je bent natuurlijk vrij om onze website als bron te noemen. Hier zijn richtlijnen voor welke jouw opleiding jou kan verstrekken. Succes met je profielwerkstuk over de PKK. Wanneer het af is ontvangen wij het graag! Wellicht kunnen wij er dan naar verwijzen.

  3. Noah schreef:

    Beste Jasper, bedankt voor de reactie! Jammer dat jullie geen bronnenlijst etc. meer hebben. Helaas kan ik jullie website (zonder een bronnenlijst) niet als bron gebruiken. Ik zal het resultaat sturen wanneer het af is. Dit zal rond december zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *